Staatssecretaris Mark Harbers bezoekt Purmerend

Purmerend – De staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers bezocht vanmiddag Purmerend. Dit naar aanleiding van de campagne van de lokale VVD die met een schaatsbaan op de Koemarkt een koek en zopie organiseerde. 

De staatssecretaris heeft migratie en asiel in in zijn portefeuille. Hij ging met diverse Purmerenders in gesprek. De gesprekken werden als positief ervaren, al hadden enkele geen idee met wie ze in gesprek waren geweest.

“Campagne voeren is leuk. Ik ben hier om de lokale fractie te steunen.”, gaf Mark aan. “Als wij het in Den Haag goed doen dan gaat het ook goed in de lokale gemeenschappen. Zie de discussie die in Purmerend een aantal jaren geleden is ontstaan met een AZC. Asiel en migratie zijn de grote uitdagingen van deze tijd. Dat vraagt hier in Nederland om een menswaardig en effectief migratiebeleid. Wie hier mag blijven moet meedoen. Wie niet mag blijven, moet zo snel mogelijk vertrekken.”

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*