* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Purmerend

Staatssecretaris Mark Harbers bezoekt Purmerend

Purmerend – De staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers bezocht vanmiddag Purmerend. Dit naar aanleiding van de campagne van de lokale VVD die met een schaatsbaan op de Koemarkt een koek en zopie organiseerde. 

De staatssecretaris heeft migratie en asiel in in zijn portefeuille. Hij ging met diverse Purmerenders in gesprek. De gesprekken werden als positief ervaren, al hadden enkele geen idee met wie ze in gesprek waren geweest.

“Campagne voeren is leuk. Ik ben hier om de lokale fractie te steunen.”, gaf Mark aan. “Als wij het in Den Haag goed doen dan gaat het ook goed in de lokale gemeenschappen. Zie de discussie die in Purmerend een aantal jaren geleden is ontstaan met een AZC. Asiel en migratie zijn de grote uitdagingen van deze tijd. Dat vraagt hier in Nederland om een menswaardig en effectief migratiebeleid. Wie hier mag blijven moet meedoen. Wie niet mag blijven, moet zo snel mogelijk vertrekken.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.