11.2 C
Purmerend
vrijdag 31 maart 2023
Home* Gemeenteraadsverkiezingen 2018Staatssecretaris Mark Harbers bezoekt Purmerend

Staatssecretaris Mark Harbers bezoekt Purmerend

Purmerend – De staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers bezocht vanmiddag Purmerend. Dit naar aanleiding van de campagne van de lokale VVD die met een schaatsbaan op de Koemarkt een koek en zopie organiseerde. 

De staatssecretaris heeft migratie en asiel in in zijn portefeuille. Hij ging met diverse Purmerenders in gesprek. De gesprekken werden als positief ervaren, al hadden enkele geen idee met wie ze in gesprek waren geweest.

“Campagne voeren is leuk. Ik ben hier om de lokale fractie te steunen.”, gaf Mark aan. “Als wij het in Den Haag goed doen dan gaat het ook goed in de lokale gemeenschappen. Zie de discussie die in Purmerend een aantal jaren geleden is ontstaan met een AZC. Asiel en migratie zijn de grote uitdagingen van deze tijd. Dat vraagt hier in Nederland om een menswaardig en effectief migratiebeleid. Wie hier mag blijven moet meedoen. Wie niet mag blijven, moet zo snel mogelijk vertrekken.”


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,209FansLike
2,236VolgersVolg
1,563VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
11.2 ° C
11.7 °
10.6 °
92 %
1.3kmh
100 %
vr
11 °
za
9 °
zo
9 °
ma
8 °
di
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.