Purmerend

Winnares Facebookactie Jamin: 1 minuut snoep scheppen (video)

Purmerend – Vanochtend om 10:00 uur was het zover. Verleden week had Jamin een Facebookactie waar er bij 500 likes er 1 minuut onbeperkt snoep scheppen te winnen was. De winnares was Wendy Groote en zij mocht vandaag 1 minuut snoep scheppen. Wendy schepte ongeveer 1.6 kilo aan snoep bij elkaar.

Gewapend met een timer op de smartphone gaf eigenaar Claudio van de Jamin in het Eggert Winkelcentrum het startschot. Wendy vond het superspannend om te doen. Eigenaar Claudio geeft aan de Facebookactie maandelijks te herhalen. Dus hou de Facebookpagina van Jamin in de gaten voor nieuwe acties.

Relevant artikel:

Win 1 minuut snoep scheppen bij Jamin

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.