Regionaal

BBQ-Toppers gezocht!

Mannen BBQ-en beter dan vrouwen. Of toch niet? Anno 2018 lijkt deze gedachte behoorlijk achterhaald. Ben jij een echte barbecue baas of grill chick? -En wil je dat graag aan iedereen laten zien? Geef je dan op voor de Man-vs(against)-Woman-BBQ Challenge tijdens de Nationale BBQ Weken.

Tijdens zes voorronden, van half april tot eind mei, strijden duo’s tégen, maar ook mét elkaar. De voorronden vinden plaats op de zaterdagen op verschillende locaties in het hele land. Een prominente vakjury bepaalt welk duo uiteindelijk doorgaat naar de finale op 30 mei 2018 en met een waanzinnige Napoleon of Bastard BBQ naar huis gaan. Of met één van de vele andere prachtige outdoor cooking prijzen.

Meld je –samen met vriend of vriendin– snel aan. En ga de m/v BBQ challenge aan! Aan deelname zijn een aantal voorwaarden verbonden:

– Beide teamleden moeten ouder zijn dan 18 jaar
– Bereidheid om met alle producten te werken rund, kalf, kip, varken, vis en groenten
– Beschikbaar zijn voor pr en promotionele activiteiten rond – – Nationale BBQ weken en M/V BBQ Challenge
– Woonachtig in Nederland

Wil je meedingen naar deze titel? Schijf je dan in via http://nationalebbqweken.nl of kijk op de facebookpagina van Stichting Nationale BBQ weken.

#taggen en #delen is lief!

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.