Kidstip: vanmiddag koek & zopie op de Koemarkt

Purmerend – Oer-Hollands en gezellig: de schaatsbaan op Koemarkt is terug voor een dagje! De VVD Purmerend nodigt je vanmiddag uit voor een kop warme chocolademelk, een rondje schaatsen op een ijsbaan en een goed gesprek. Op dit moment wordt de schaatsbaan opgebouwd.

De binnenstad van Purmerend bruist door initiatieven van ondernemers en inwoners. De VVD Purmerend draagt graag haar steentje bij aan onze bruisende binnenstad. Initiatieven die je als gemeente hard moet toejuichen en mogelijk moet maken.

In gesprek

Op de Koemarkt wordt een heuse ijsbaan van 60 m2 uitgerold. Schaatsen kunnen gratis geleend worden en u krijgt een lekkere kop warme chocolademelk. U kunt schaatsen en in gesprek met kandidaat-raadsleden van 11.00 tot 19.30 uur. Mark Harbers, staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, is ook aanwezig van 13.00 tot 15.00 uur.

Bruisende binnenstad

Over de binnenstad zegt lijsstrekker Jan Peter Dompeling: “de komende jaren wordt er veel gebouwd in de binnenstad en ieder bouwproject trekt meer mensen naar ‘t Stadje. Maar er verdwijnen wel héél veel parkeerplekken. Een van de eerste dingen die we willen oppakken na de verkiezingen is het parkeerbeleid in de binnenstad. Niet van project naar project kijken hoe het zit met parkeerplekken, maar één goede en complete visie. Want een bruisende binnenstad moet wel bereikbaar zijn”.

Bewegen is gezond 

Lijsttrekker Jan Peter Dompeling: “bewegen is gezond! Daarom nodigen we de kinderen uit om te komen schaatsen. VVD Purmerend wil beweging stimuleren en daar willen wij dan ook de komende jaren in investeren”

Let op: door het type ijsbaan is het niet mogelijk om met je eigen schaatsen op de schaatsbaan te gaan. Toegang, het lenen van schaatsen en deelname is geheel gratis. Het schaatsen is op eigen risico.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*