8.2 C
Purmerend
vrijdag 26 april 2024
HomePurmerendGeslaagde PUEFA Ladies Day bij FC Purmerend

Geslaagde PUEFA Ladies Day bij FC Purmerend

Purmerend – Op Hemelvaartsdag werd bij FC Purmerend de PUEFA Ladies Day georganiseerd. Een groot toernooi met teams uit de wijde omgeving, met daarnaast ook een Open Dag voor meiden die wel eens wilden komen kijken bij onze club. Veel spannende wedstrijden waarin met strijd en passie voor de overwinning werd gevochten. Met in elke poule een of meerdere teams van FC Purmerend die niks liever wilden dan de grootste bekers in hun eigen stad houden. Naast FC Purmerend deden clubs mee als Jong Holland, Purmerland, AFC IJburg, FC Bussum, Hercules Zaandam en nog veel meer.

Al deze teams speelden in een halve of hele competitie tegen elkaar. Er werd fanatiek gestreden op onze velden, waarbij tranen vloeiden, maar ook veel gejuicht en gelachen werd. Waarbij coaches en meelevende ouders hun longen uit hun lijf schreeuwden om hun teams aan te moedigen. En waar na afloop aan iedereen een mooi aandenken en een beker werd uitgereikt door Suzanne Marees (speelster van FC Purmerend, Ajax en FC Twente). Het PUEFA Ladies Day toernooi gaf een mooi beeld van het talent dat er aanwezig is bij de meidenafdeling van onze club, maar ook bij de andere teams uit onze regio en daarbuiten. Hier was duidelijk te zien dat het meidenvoetbal echt in de lift zit en dat onze club daarbij een belangrijke rol heeft.

Het was een toernooi dat nooit had kunnen bestaan zonder de vele vrijwilligers, die een groot aantal verschillende taken vervulden om alle meiden maar zoveel mogelijk te laten genieten van deze dag. Ook SPURD was weer aanwezig, onder leiding van buurtcoach Aram Bakr, die meerdere stagiaires had meegenomen naar onze velden.

Open dag

Zoals gezegd niet alleen een toernooi, maar ook een Open Dag, waar meiden van alle leeftijden aan deelnamen. Dit alles onder leiding van Aram Bakr, Andre Persenaire en Don Peijters, met assistentie van Suzanne Marees. Samen hebben ze een groot aantal aanstormende talenten onder hun hoede genomen. Meiden die zo eens kennis konden maken met onze club en die enthousiast aan alle verschillende oefeningen deelnamen.

Willen we tot slot nog even ASC Waterwijk MO19 bedanken voor de oefenwedstrijd tegen onze MO19-1. Deze wedstrijd kwam tot stand nadat we helaas de poule voor de MO19 teams hadden moeten terugtrekken vanwege de vele afzeggingen.

Ben jij en of ken jij een meisje dat ook wel eens bij FC Purmerend mee wil doen? Dan is het mogelijk om gewoon eens langs te komen bij de trainingen en hier op proef mee te doen. Laat ons dit dan wel even van tevoren weten, zodat we met je komst rekening kunnen houden! Je kunt dan zelf meemaken hoe het is om met onze andere talentvolle meiden bij FC Purmerend te spelen.

Foto’s gemaakt door J&T Fotografie. Kijk voor meer foto’s van het PUEFA toernooi bij FC Purmerend Foto’s op Facebook.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,908FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.2 ° C
10.1 °
6.6 °
74 %
0.9kmh
100 %
vr
7 °
za
14 °
zo
16 °
ma
16 °
di
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.