1 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
Home* PolitieGrote verkeerscontrole Brandweerkazerne Waterlandlaan

Grote verkeerscontrole Brandweerkazerne Waterlandlaan

Purmerend- Op het terrein van de brandweerkazerne aan de Waterlandlaan wordt vandaag een grote algemene verkeerscontrole gehouden. De RDW, belastingdienst en de politie zullen o.a. aanwezig zijn. Scooters, brommers, motoren en auto’s worden door motorpolitie naar de kazerne gedirigeerd.

Om 14:15 uur waren agenten zich aan het verzamelen. De controle zal ergens tussen 14:30 en 15:00 uur van start gaan. Naar verwachting zal het geheel tot 22:00 duren.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte sneeuw
1 ° C
2.2 °
-0 °
83 %
1.8kmh
34 %
zo
2 °
ma
2 °
di
4 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.