6.3 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home112Jongen gewond bij steekpartij in Leeghwaterpark, verdachten nog op vrije voet

Jongen gewond bij steekpartij in Leeghwaterpark, verdachten nog op vrije voet

Purmerend – Een jongeman is woensdagavond gewond geraakt bij een steekpartij in het Leeghwaterpark in Purmerend. De politie is op zoek naar twee verdachten en roept getuigen op om zich te melden.

Het incident gebeurde rond 22:00 uur bij het Leeghwaterbad. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De aard van zijn verwondingen is niet bekend.

De politie heeft twee verdachten in het vizier. Zij zijn nog op vrije voet. Agenten zijn in de omgeving van het park op zoek naar de verdachten.

Beelden op sociale media

Op sociale media gaan beelden rond van het steekincident. De politie roept mensen op om deze beelden niet te delen met de hele wereld, maar alleen met de politie. “Deel de beelden niet met de hele wereld. Daar is niemand meegeholpen,” aldus politiewoordvoerder Derk Burger.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van de steekpartij. Mensen die iets hebben gezien of gehoord, worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie.

Tips melden

Heeft u informatie over de steekpartij of de verdachten? Dan kunt u deze melden via de website van de politie of via het nummer 0900-8888. U kunt ook anoniem tips melden via 0800-7000.

Foto’s: Inter Visual Studio / Stefan Roode



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.3 ° C
7.2 °
5.5 °
78 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
16 °
ma
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.