112

Drugsdealer aangehouden

Purmerend – Op zondagmorgen hield de politie een 24-jarige Purmerender aan wegens het bezit van harddrugs. De auto van de man en de drugs zijn in beslag genomen.

Omstreeks 00.30 uur controleerde de politie twee personen op de Gangeslaan in Purmerend. Op dat moment kwam juist een personenauto langsrijden. De politie herkende de bestuurder als een plaatselijk bekende drugsdealer. De gecontroleerde twee personen erkenden te wachten op een dealer om drugs te kopen.

De politie zette de achtervolging in op de auto van de verdachte, die er met hoge snelheid vandoor ging. Aanvankelijk raakte de politie de verdachte kwijt, maar deze kon korte tijd later worden gepakt op het Abel Tasmanplein. Ook hier probeerde hij weg te komen door weg te rennen. Op zijn vlucht gooide hij enkele pakketjes weg. De politie kreeg de verdachte na een korte sprint weer te pakken. De onderweg weggegooide pakketjes bleken drugs te bevatten. In ieder geval werden zeven wikkels harddrugs en een XTC-pil teruggevonden.

Bron: politie


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.