* StadsgesprekPurmerend

Het Stadsgesprek – aflevering 1: Frans Spijkerman van Spijkerman Eten en Drinken 

Purmerend – Het Stadsgesprek is een nieuw maandelijks terugkerend item op Regio Purmerend. Voor de nog aankomende 5 afleveringen vindt het stadsgesprek plaats in horecagelegenheid Spijkerman eten en drinken aan de Neckerdijk. Het doel van het Stadsgesprek is om in ongeveer 10 minuten bekende en minder bekende Purmerenders beter te leren kennen. Het Stadsgesprek is te bekijken op elke derde zondag van de maand.

Frans gaf ons de mogelijkheid om een gedeelte van zijn zaak aan de Neckerdijk te gebruiken om de opnames te draaien. Daardoor en omdat wij Frans kennen als een horeca-ondernemer pur-sang leek het ons een geweldig idee om als eerste met Frans de afleveringen te gaan aftrappen.

Dus deze maand Frans Spijkerman die vertelt hoe hij zijn zaak aan de Neckerdijk in 33 jaar heeft opgebouwd en hoe de gehele nieuwbouw van de hoek aan de Neckerdijk / Kanaalschans tot stand is gekomen. Hij is dankbaar voor degene die hem hiermee geholpen heeft, maar heeft ook wat kritiek op de bankensector. “Ik heb zoveel hobbels op de weg gehad, dat wil je niet weten. Dat de banken mij toen geen ruggesteun hebben gegeven, dat vond ik wel een beetje teleurstellend. Maar gelukkig had en heb ik goede mensen om mij heen.”

Het stadsgesprek is een samenwerking tussen Broca.nu en RegioMedia.nl.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.