112Wijdewormer

Automobilist onwel op A7: traumahelikopter landt in berm

Wijdewormer – De A7 richting Zaandam is vanmiddag ter hoogte van Wijdewormer enige tijd afgesloten geweest. Dat gebeurde nadat nabij de afrit Purmerend-Zuid een automobilist onwel was geworden en dringend medische hulp nodig had.

Volgens een getuige werd de automobilist tijdens het rijden onwel, waarna de stuurloze auto in de vangrail belandde. Er zouden geen andere auto’s bij de botsing betrokken zijn geweest.

Een opgeroepen traumahelikopter landde in de berm naast de snelweg. Ook politie en ambulancepersoneel waren aanwezig. Nadat het slachtoffer op de snelweg was gereanimeerd is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met hem gaat, is niet bekend.

Verkeer richting Zaandam en zuidelijker kreeg het advies om te rijden. Inmiddels is de snelweg weer vrijgegeven.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.