ondernemers

Barend Cruijff (Intertoys Purmerend) blijft koste wat kost open (video)

Purmerend – Barend Cruijff, franchisenemer van Intertoys Purmerend, blijft open. Vorige week verklaarde de bekende speelgoedondernemer dit al aan Regio Purmerend. “Wij verkopen speelgoed, we zouden niets anders willen dan dat. We gaan hoe dan ook door!”

We spraken Barend twee dagen nadat de surseance van betaling was aangevraagd. Ook toen gaf hij al aan door te gaan. Maar hij wilde eerst afwachten of de grote keten zou doorstarten of dat het uit zou draaien op een faillissement.

Vandaag gaf hij een soortgelijke verklaring aan onze mediapartner NH Nieuws. “Wij blijven open”. Barend vertelt aan NH dat de franchiseraad zich op dit moment hard maakt dat de Intertoys Franchisenemers gewoon open blijven.

Of de filialen zelfstandig doorgaan of onder de naam Intertoys is nog niet bekend.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.