ondernemers

Barend Cruijff (Intertoys Purmerend) blijft koste wat kost open (video)

Purmerend – Barend Cruijff, franchisenemer van Intertoys Purmerend, blijft open. Vorige week verklaarde de bekende speelgoedondernemer dit al aan Regio Purmerend. “Wij verkopen speelgoed, we zouden niets anders willen dan dat. We gaan hoe dan ook door!”

We spraken Barend twee dagen nadat de surseance van betaling was aangevraagd. Ook toen gaf hij al aan door te gaan. Maar hij wilde eerst afwachten of de grote keten zou doorstarten of dat het uit zou draaien op een faillissement.

Vandaag gaf hij een soortgelijke verklaring aan onze mediapartner NH Nieuws. “Wij blijven open”. Barend vertelt aan NH dat de franchiseraad zich op dit moment hard maakt dat de Intertoys Franchisenemers gewoon open blijven.

Of de filialen zelfstandig doorgaan of onder de naam Intertoys is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by