Barend Cruijff (Intertoys Purmerend) blijft koste wat kost open (video)

Foto: Regio Purmerend

Purmerend – Barend Cruijff, franchisenemer van Intertoys Purmerend, blijft open. Vorige week verklaarde de bekende speelgoedondernemer dit al aan Regio Purmerend. “Wij verkopen speelgoed, we zouden niets anders willen dan dat. We gaan hoe dan ook door!”

We spraken Barend twee dagen nadat de surseance van betaling was aangevraagd. Ook toen gaf hij al aan door te gaan. Maar hij wilde eerst afwachten of de grote keten zou doorstarten of dat het uit zou draaien op een faillissement.

Vandaag gaf hij een soortgelijke verklaring aan onze mediapartner NH Nieuws. “Wij blijven open”. Barend vertelt aan NH dat de franchiseraad zich op dit moment hard maakt dat de Intertoys Franchisenemers gewoon open blijven.

Of de filialen zelfstandig doorgaan of onder de naam Intertoys is nog niet bekend.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt