15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomeondernemersWok-restaurant Mister Chi opent begin januari: “We willen een sterke start maken”

Wok-restaurant Mister Chi opent begin januari: “We willen een sterke start maken”

Purmerend – In juni informeerden wij onze lezers dat het vertrouwde wok-concept terugkomt in Purmerend. Toen meneer Chi zijn plannen aan Regio Purmerend bekend maakte, was de locatie van het nieuwe restaurant niets meer dan een casco ruimte.

Inmiddels is er veel gebeurd en is er zicht op de datum waarop de nieuwste aanwinst van Purmerend haar deuren zal gaan openen. Vanaf januari zijn de gasten welkom bij restaurant Mister Chi aan de Ampèrestraat in Purmerend.

Meneer Chi gaf aan het begin van de zomer aan dat hij hoopte in november Mister Chi te kunnen openen. Maar ook toen hield hij, aan de start van het gigantische project, al een voorbehoud of dat haalbaar was.

Opening in januari 2024

“We zijn nu inmiddels bezig met de afronding. In de eerste week van december zijn alle grote werkzaamheden afgerond en halverwege december zal ook een deel van het meubilair al staan. Toch zijn we ook dan nog bezig met de afwerking. We hopen jullie in januari 2024 allemaal te mogen verwelkomen met het vertrouwde concept.”

Meneer Chi vertelt, na de nodige eerdere tegenslagen, gelukkig weer energie te krijgen uit dit deel van het project. Toch heeft hij in overleg met de familie besloten om Mister Chi pas in januari te openen. “We willen een sterke start maken. Zo kort voor de feestdagen openen vind ik een risico.”

Gasten zijn begin 2024 van harte welkom om te komen genieten in het prachtige restaurant Mister Chi.

Update:

Lees hier meer:

Dit bericht was op 21 november 2023 om 18:00 uur precies 55.925 keer bekeken en heeft 84.2% van de inwoners uit de regio bereikt. Ook uw bedrijf of dienst bij een groot publiek onder de aandacht brengen? Mail dan naar: [email protected].Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.