1.1 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomePurmerendOpening restaurant Mister Chi - Het vertrouwde wok-concept komt terug in Purmerend

Opening restaurant Mister Chi – Het vertrouwde wok-concept komt terug in Purmerend

Purmerend – Toen corona begin 2020 toesloeg, moest het wokrestaurant in de Doele noodgedwongen het concept omgooien. Sommige gasten vinden het inmiddels een pluspunt dat het eten aan tafel wordt geserveerd. Maar anderen missen nog steeds het oude wok-concept. Daarom heeft meneer Chi besloten een nieuw restaurant in Purmerend te openen.

‘Mister Chi’ wordt een restaurant aan de buitenrand van Purmerend, met het vertrouwde wok-concept zoals iedereen dat kent. Op de eerste verdieping van het verzamelgebouw ‘Baanstay’, tegen over de Sligro, wordt een sfeervol restaurant gecreëerd met ruimte voor 400 gasten.

Doordat er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn, wordt een bezoek aan het restaurant tevens makkelijker voor de vaste klantenkringen uit Volendam, Amsterdam en omliggende dorpen.

Op dit moment is meneer Chi bezig het vormgeven van de inrichting, de infrastructuur en de keuken. Meneer Chi hoopt, als alles volgens planning gaat, de deuren begin november te kunnen openen. Of dat gaat lukken zal in de loop van het jaar duidelijk worden.

Het restaurant in de Doele blijft het huidige concept, onbeperkt genieten van Aziatische tapasgerechten welke aan tafel worden uitgeserveerd, gewoon voortzetten.

Updates:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,899FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
1.1 ° C
2.8 °
-1 °
81 %
1.6kmh
8 %
di
10 °
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.