5.7 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
HomeMarkenGroot alarm voor woningbrand op Marken

Groot alarm voor woningbrand op Marken

Meerdere brandweerwagens zijn vanmorgen naar Marken gereden voor een woningbrand in de Kerkbuurt. De brand was uiteindelijk snel geblust en er raakte niemand gewond. Volgens omstanders werd er gewerkt aan een dak met een brander, vervolgens vatte het dak vlam. 

“Het is al geblust, maar er wordt groot alarm geslagen zodat er veel hulptroepen zijn voor het geval het overslaat op andere houten huisjes. Het is nu weer rustig”, laat een buurtbewoner weten.

De Veiligheidsregio geeft ook aan dat ze met meerdere wagens en collega’s rijden vanwege het hitteprotocol. Dan schakelen ze sneller op naar grote brand, zodat ze meerdere brandweercollega’s ter plaatse hebben met deze warme temperaturen.

“Twee personen zijn uiteindelijk nagekeken door medewerkers van de ambulancedienst in verband met mogelijke rook inhalatie. Gelukkig was verdere medische hulp niet noodzakelijk”, laat de woordvoerder weten.

Foto’s: Inter Visual Studio / Pieter Pereboom



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.7 ° C
7.3 °
4.4 °
74 %
1.8kmh
99 %
wo
9 °
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.