7.4 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home112Klant trekt mes: Personeel Avia Tramplein sluit zichzelf op

Klant trekt mes: Personeel Avia Tramplein sluit zichzelf op

Purmerend – Vanmorgen rond 11:00 uur heeft een klant van de Avia bij het Tramplein in Purmerend een mes getrokken. De man kon door de politie worden gearresteerd.

De man stond in de rij van een tankstation aan het Tramplein in Purmerend toen hij vermoedelijk ruzie kreeg met een andere klant. “Uit het niets pakte hij een mes en heeft ermee staan zwaaien. Ook kreeg nog iemand een klap”, vertelt de politie aan mediapartner NH Nieuws. “Wat er precies is gebeurd en waarom hij zo woedend was, blijft nog onduidelijk.”

Toen de man naar buiten ging, heeft het personeel snel de winkel op slot gedaan om te voorkomen dat de man terug zou komen. Dit bleek niet nodig. De man stapte in zijn auto en scheurde weg.

De politie verstuurde een Burgernetmelding en meerdere eenheden zijn achter hem aangegaan. Hij kon binnen niet al te lange tijd aangehouden worden. “Hij mag nu gaan verklaren wat hem mankeert”, aldus de politie.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.4 ° C
8.9 °
6 °
80 %
4kmh
100 %
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
16 °
ma
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.