ondernemers

Sneakpreview: Markthal Purmerend

Purmerend – Vier jaar geleden was het idee nog niet eens geboren. Nu staat hij te pronken op de Koemarkt in Purmerend. De Markthal Purmerend. Het gebouw is van buiten zo goed als klaar en ook van binnen begint het zijn uiteindelijke vorm te krijgen. Tijd voor Regio Purmerend om onze lezers een kleine sneakpreview te geven.

Vanaf maart 2020 is de markthal helemaal operationeel en zullen de eerste evenementen plaats vinden. Van openbare markten, tentoonstellingen, horeca- en muziekevenementen tot besloten feesten tot bedrijfsevenementen.

De markthal wil ook een maatschappelijke functie gaan vervullen door samen te werken met de gemeente en stichtingen. Meer info vind je op www.markthalpurmerend.nl

Foto’s: Regio Purmerend

Dronebeeld: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.