21.3 C
Purmerend
zondag 21 juli 2024
Home112Drie verdachten aangehouden voor straatroof met boksbeugel Landsmeer

Drie verdachten aangehouden voor straatroof met boksbeugel Landsmeer

Landsmeer – De drie jonge verdachten van een gewelddadige straatroof in Landsmeer afgelopen zomer, zijn aangehouden. 

Op 6 januari werden al twee van de drie verdachten aangehouden door de politie. Dit waren twee jonge mannen van 20 en 21 jaar uit Landsmeer. Afgelopen maandag is een derde man aangehouden. Het gaat om een 25-jarige man uit Wijchen.

De eerste twee verdachten zijn al voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft besloten dat ze naar huis mochten, maar wel verdacht blijven. De verdachte uit Wijchen is vandaag voorgeleid. De uitspraak is nog niet bekend.

Boksbeugel

Afgelopen zomer werd een 60-jarige man uit Almere slachtoffer van een straatroof in Landsmeer. De man zat op 8 juni 2019 in zijn auto aan de Zonnedauwstraat wanneer hij twee jongens de straat over ziet steken. Eén van hen trekt plotseling het portier van de auto open en schreeuwt dat ze de telefoon en geld van het slachtoffer willen.

De man krijgt een klap met een boksbeugel en zijn mobiel wordt uit zijn handen getrokken. Een derde verdachte stapt bij de passagierskant de auto in. De Almeerder schreeuwt om hulp naar een voorbijrijdende auto, waarop de drie verdachten vluchtten.

Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,965FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
21.3 ° C
22.8 °
20 °
73 %
1.8kmh
78 %
zo
22 °
ma
21 °
di
20 °
wo
20 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.