4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home* MiddenbeemsterEen jaar celstraf geëist tegen 19-jarige man vanwege ontucht met vijf kinderen

Een jaar celstraf geëist tegen 19-jarige man vanwege ontucht met vijf kinderen

Middenbeemster / Hoorn – De 19-jarige Dylan H. uit Middenbeemster verscheen gisteren voor de rechter, omdat hij verdacht wordt van het plegen van ontucht met vijf meisjes. Dit gebeurde in Middenbeemster en in het Willem Wiesepark in Hoorn.

Dylan H. zou vijf meisjes tussen de zeven en negen jaar hebben misbruikt. In de Middenbeemster werden de kinderen de bosjes in gelokt om te helpen zoeken naar een verdwaalde kat. Dit gebeurde vlakbij de buitenschoolse opvang. In het Willem Wiesepark in Hoorn gebruikte hij een smoes dat hij op zoek was naar een bal, zo schrijft het Noordhollands Dagblad.

Zwakbegaafd en autisme

De verdachte heeft alles bekend. Hij is zwakbegaafd en heeft een autistische stoornis. Daarom moeten de feiten hem, volgens deskundigen, in mindere mate worden aangerekend. H. zit vast sinds zijn arrestatie in september. Sindsdien verblijft hij in een psychiatrische jeugdinrichting in Brabant. 

De officier van justitie eiste gisteren een jaar celstraf tegen de man, waarvan 247 dagen voorwaardelijk. Er is daarnaast gevraagd om een locatieverbod van vijf jaar. Zij wil daarnaast dat de verdachte verplicht wordt behandeld, om te voorkomen dat hij nogmaals in de fout gaat. 

Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,798FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4 ° C
6.7 °
0.7 °
77 %
3.1kmh
92 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.