16.7 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
Home* Middenbeemster19-jarige man uit Middenbeemster verdacht van ontucht met jonge meisjes

19-jarige man uit Middenbeemster verdacht van ontucht met jonge meisjes

Middenbeemster – Een 19-jarige man uit Middenbeemster wordt verdacht van ontucht met meerdere jonge meisjes. De man zou zowel in Hoorn als in zijn woonplaats Middenbeemster hebben toegeslagen.

Op 30 maart van dit jaar zou de verdachte samen met twee anderen in het Willem Wiesepark in Hoorn ontucht met twee meisjes van 9 jaar hebben gepleegd. Begin juni zou dit opnieuw zijn gebeurd, ditmaal in Middenbeemster met een meisje van 7 en twee meisjes van 8 jaar.

De zaak wordt vanmiddag voor het eerst behandeld in een pro-formazitting voor de Alkmaarse rechtbank.

Update: tijdens de pro-forma zitting vandaag betoogde de verdachte dat hij ontzettend veel spijt had en dat hij dit echt niet had gewild. De verdachte is verstandelijk beperkt volgens zijn advocaat en functioneert hij op een kinderlijk niveau. De verdachte zit momenteel in een jeugdinrichting. De zaak is aangehouden tot november.

Een pro-formazitting is een rechtszaak in het strafrecht die plaats kan vinden voordat de maximale tijd dat een verdachte in voorarrest mag zitten verstrijkt. De zaak wordt door de officier van justitie voor de rechtbank gebracht, maar er vindt geen inhoudelijke behandeling plaats (de zaak is ‘voor de vorm’, naar het Latijnse pro forma).Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,502VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.7 ° C
17.8 °
15 °
78 %
0.9kmh
100 %
ma
21 °
di
17 °
wo
16 °
do
16 °
vr
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.