112Weidevenne

Brand woning na wegbranden wespennest

Purmerend – Rond 10:30 uur kwam er een melding binnen van een brand in een woning aan de Aztekenstraat in de Weidevenne. De brandweer rukte uit met meerdere voertuigen, waaronder een hoogwerker.

Het bleek te gaan om een kleine brand in de spouwmuur van het huis. De bewoners probeerde kort daarvoor een wespennest weg te branden. De brand woedde in het open gedeelte van de spouwmuur, zo laat een woordvoerder van de Veiligheidsregio weten. Voor wespen is dat een plek waar ze zich graag nestelen.  

De brandweer bleef nog enige tijd ter plaatse om te controleren of het vuur volledig gedoofd was.Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.