Purmerend

Vrolijk duo in de binnenstad van Purmerend

Purmerend – Vanochtend loopt er een opvallend stel door de stad. Met een vrolijke act herinneren zij bezoekers van de markt aan de anderhalve meter maatregel. De één op anderhalve meter hoogte en de ander met een meetlat in de hand. Samen met het team Handhaving spreken zij mensen vriendelijk aan om met hen in gesprek te gaan en te herinneren aan de anderhalve meter. 

Burgemeester Bijl: “We merken dat mensen het lastig vinden om zich aan de anderhalve meter afstand te houden. Met deze actie willen we mensen op een vrolijke en vriendelijke manier herinneren aan de maatregel. We zien het aantal besmettingen helaas weer stijgen daarom is het echt belangrijk dat we afstand houden. Als we allemaal de basisregels volgen, houden we corona onder controle.”

Ook zaterdag 8 augustus zijn zij in het Willem Eggert winkelcentrum in de stad te vinden. Wellicht later, als de act succesvol blijkt, op nog meer plekken in Purmerend en Beemster.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Mag dit olijke duo dan ook eens richting Padjedijk waar meer te koop is dan alleen brood?

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: