12.7 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
HomePurmerendVrolijk duo in de binnenstad van Purmerend

Vrolijk duo in de binnenstad van Purmerend

Purmerend – Vanochtend loopt er een opvallend stel door de stad. Met een vrolijke act herinneren zij bezoekers van de markt aan de anderhalve meter maatregel. De één op anderhalve meter hoogte en de ander met een meetlat in de hand. Samen met het team Handhaving spreken zij mensen vriendelijk aan om met hen in gesprek te gaan en te herinneren aan de anderhalve meter. 

Burgemeester Bijl: “We merken dat mensen het lastig vinden om zich aan de anderhalve meter afstand te houden. Met deze actie willen we mensen op een vrolijke en vriendelijke manier herinneren aan de maatregel. We zien het aantal besmettingen helaas weer stijgen daarom is het echt belangrijk dat we afstand houden. Als we allemaal de basisregels volgen, houden we corona onder controle.”

Ook zaterdag 8 augustus zijn zij in het Willem Eggert winkelcentrum in de stad te vinden. Wellicht later, als de act succesvol blijkt, op nog meer plekken in Purmerend en Beemster.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,929FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
12.7 ° C
13.9 °
10.7 °
78 %
3.6kmh
53 %
ma
18 °
di
18 °
wo
15 °
do
14 °
vr
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.