-0.6 C
Purmerend
vrijdag 9 december 2022

HomeBeemsterVVD Purmerend zoekt actieve meedenkers "Wat zou jij willen veranderen in de...

VVD Purmerend zoekt actieve meedenkers “Wat zou jij willen veranderen in de nieuwe gemeente Purmerend?”

Purmerend – Op dit moment is de VVD druk aan de slag met het schrijven van het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in november 2021. De nieuwe raad start op 1 januari 2022 en is het hoogste orgaan van de nieuwe gemeente Purmerend. In plaats van twee aparte gemeenteraden, zal er één raad zijn waarin Beemsterlingen en Purmerenders samen tot besluitvorming zullen komen.

De VVD heeft de afgelopen weken al meerdere Zoom sessies met haar leden in Purmerend en Beemster georganiseerd, waarin steeds verschillende thema’s zijn besproken. Daarnaast sturen organisaties die actief zijn met bijvoorbeeld sport en cultuur, maar ook vele ondernemers, informatie naar lokale partijen zoals de VVD Purmerend.

Naast de inbreng van de leden van de VVD willen de programmaschrijvers ook graag weten wat VVD-stemmers en andere actieve meedenkers belangrijk vinden voor het nieuwe verkiezingsprogramma van de VVD. Een van de programmaschrijvers Bart van Elden hierover: “De nieuwe gemeente Purmerend kan zeker wel wat meer VVD gebruiken. De basis van het programma staat maar we willen echt zoveel mogelijk creatieve ideeën en belangrijke onderwerpen voor ons programma bij leden en andere geïnteresseerden ophalen. Stuur daarom deze week nog je reactie naar [email protected]. Indien je aangeeft graag een reactie te willen ontvangen, zullen we daarvoor zorgen!”

De reactie mag uitgebreid zijn, maar ook kort en krachtige reacties worden op prijs gesteld. Bart van Elden: “Bedenk bij jezelf eens wat jij echt zou willen veranderen in Purmerend of Beemster als jij de baas zou zijn… En laat dit aan ons weten! Jouw reactie wordt zeer gewaardeerd!”


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,197FansLike
2,236VolgersVolg
1,535VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
-0.6 ° C
0.6 °
-2 °
95 %
0.7kmh
6 %
vr
4 °
za
5 °
zo
3 °
ma
0 °
di
0 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.