14.5 C
Purmerend
zaterdag 13 juli 2024
Home112Poging woningoverval in Monnickendam, daders zijn gevlucht

Poging woningoverval in Monnickendam, daders zijn gevlucht

Monnickendam – Dinsdagochtend rond 07:50 uur hebben twee mannen geprobeerd een woning aan de Bereklauw binnen te dringen. De 50-jarige bewoner wist hen tegen te houden, waarna de verdachten vertrokken. Niemand raakte bij de poging overval gewond.

In de ochtend werd bij de woning aan de Bereklauw aangebeld en stond er een man voor de deur die zich voordeed als pakketbezorger. Toen de bewoner de voordeur opende, probeerde de bezorger deze meteen verder open te duwen om binnen te komen. De 50-jarige man wist de deur weer in het slot te krijgen en zo de verdachte tegen te houden. De overvallers besloten daarop te vertrekken en reden met een donkerkleurige auto weg. Bij de poging overval werd de voordeur van de woning beschadigd, maar niemand raakte gewond.

Na de melding is de politie direct een onderzoek gestart. In de omgeving is gezocht naar mogelijke verdachten, maar deze zijn niet meer aangetroffen. Het zou waarschijnlijk gaan om twee mannen in donkere kleding. De zogenaamde bezorger had een donkergetinte huidskleur en droeg een capuchon over zijn hoofd.

Voor het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,957FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.5 ° C
15.1 °
13.9 °
84 %
1.3kmh
96 %
za
16 °
zo
18 °
ma
23 °
di
20 °
wo
24 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.