22.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
HomePurmerendInwoners uit Purmerend jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Inwoners uit Purmerend jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Purmerend uit postcodegebied 1447. Het gaat om inwoners uit de Purmer-Zuid. Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Purmerend daadwerkelijk in de prijzen vallen, is aanstaande zondag 10 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6. 

Rianne is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: ”Ik vind het echt heel leuk dat ik ben uitgenodigd. Mijn zusje woont in Hillegom en was vorig seizoen aanwezig. Erg toevallig!”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners uit de Purmer-Zuid zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro. 

Geen ‘gouden bel’ meer

De ‘gouden bel’, een bekend element in de spelshow Miljoenenjacht, is plotseling verdwenen, wat tot gemengde reacties bij kijkers heeft geleid. In plaats daarvan is er nu een nieuw spel waar meerdere mensen uit het publiek aan deelnemen. Ze moeten raden in welke koffer 5 miljoen euro zit tijdens het finalespel. In de aflevering van afgelopen zondag leverde dit ruim 3.000 euro op voor 29 spelers.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Purmerend is zondag 10 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien. 

Update:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.4 °
21.1 °
68 %
4kmh
100 %
do
22 °
vr
21 °
za
22 °
zo
21 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.