19.3 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
HomePurmerendHorecaplein ‘eat&meet’ Eggert Winkelcentrum geopend, weekend vol entertainment

Horecaplein ‘eat&meet’ Eggert Winkelcentrum geopend, weekend vol entertainment

Purmerend – De nieuwste toevoeging aan het Eggert Winkelcentrum, het sfeervolle en uitnodigende ‘eat&meet’ plein ook wel het horecaplein genoemd, is vandaag om 10:00 uur feestelijk geopend door Wethouder Pascal Verkroost van de gemeente Purmerend en Director Operations Kim de Munnik van Wereldhave, de eigenaar van het winkelcentrum.

Het plein op de eerste verdieping van het winkelcentrum is vernieuwd en dat gaan ze in het winkelcentrum vieren. Van 8 tot en met 10 september is er live muziek, entertainment en zijn er food & drink stands. Zaterdag 9 september komt Chase van Paw Patrol spelen op het nieuwe speelplein dus plan die koffiedate met de kids maar in.

Door Kim de Munnik werd aangegeven dat het nieuwe horecaplein een aanwinst is voor het winkelcentrum. Ook is de speelplek vernieuwd en zo ingericht dat deze geen geluidsoverlast meer geeft. Ook werd aangegeven dat de renovatie van het winkelcentrum bijna afgerond is.

Fotografie: Regio PurmerendSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
19.3 ° C
21.2 °
17.8 °
70 %
0.5kmh
12 %
wo
19 °
do
23 °
vr
26 °
za
28 °
zo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.