21.2 C
Purmerend
woensdag 24 juli 2024
Home112Twee (steek)incidenten vanavond - 1 aanhouding, twee gewonden

Twee (steek)incidenten vanavond – 1 aanhouding, twee gewonden

Purmerend- Vanavond rond 19:00 uur kwam er een melding binnen van een steekpartij aan de Dobbestraat -wijk de Gors- binnen een woonhuis. Eerder deze avond, even voor 18:00 uur, werd ook al een steekincident gemeld. Of beiden verband houden is nog niet bekend. Wel is er één persoon aangehouden. Éen slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld. Een tweede slachtoffer is in iedergeval door het ambulance personeel behandeld.

Rond 17:50 uur kwam er een melding binnen van een steekpartij aan de Verzetslaan. Dit bleek te gaan om een incident bij de Mc Donalds. Volgens getuigen zou het gaan om een incident tussen een man in een Volkswagen Golf en een gezin met een klein kind. Waarschijnlijk heeft een conflict in de McDrive geleid tot een confrontatie.

De man van het gezin raakte hierbij gewond. Hij is behandeld in het ziekenhuis. Of er daadwerkelijk sprake is van een steekpartij of dat de verwonding op een andere manier is toegebracht wil de politie op dit moment nog niet zeggen.

Getuigen melden dat het voertuig van de verdachte na het incident de Gors binnen reed, gevolgd door politie. Ook dit bevestigt de politie niet. Wel maken zij bekend dat er inzake dit incident een verdachte is aangehouden.

Gors

Niet lang daarna, rond 19:00 uur, kwam er wederom een melding binnen van een steekpartij. Ditmaal in de Gors in de omgeving Dobbestraat/Kreekstraat. De politie heeft dit incident nog vol in onderzoek. Of er al aanhoudingen zijn verricht kan de woordvoerder van politie nog niet zeggen. Wel maakte hij bekend dat er zich een conflict voorafgaand aan het incident hebben voorgedaan. Ook is minimaal 1 persoon behandeld voor verwondingen. Deze persoon is meegenomen naar het politiebureau voor een verklaring.

Getuigen die het incident rondom de Kreekstraat zagen gebeuren zagen betrokkenen snel een woning in rennen. Rondom de woning zou het meedere malen per week ‘hommeles’ zijn. Zij spreken over een verband met de vuurwerkgooiers op Koningsdag van dit jaar.

Foto’s Dobbestraat/Kreekstraat: Inter Visual Studio – Stefan Roode


Relevant artikel:Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,555VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
21.2 ° C
22.2 °
19.4 °
59 %
1.3kmh
14 %
wo
20 °
do
19 °
vr
22 °
za
20 °
zo
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.