10 C
Purmerend
donderdag 4 april 2024
Home112Politie zoekt deze man na mishandeling conductrice in trein bij Weidevenne (opgelost)

Politie zoekt deze man na mishandeling conductrice in trein bij Weidevenne (opgelost)

Purmerend – Op dinsdag 18 juli 2023 is een 49-jarige treinconductrice mishandeld door een man nadat hij bij controle met een ongeldig vervoersbewijs bleek te reizen. De man weigerde een geldig treinkaartje aan te schaffen en moest de trein verlaten. Bij vertrek sprak de man dreigende taal uit naar de conductrice en probeerde hij haar te filmen. Vervolgens gaf de man haar een harde trap op de rug.

Omstreeks 21.00 uur zit de man in de trein richting Purmerend. Tijdens de vervoersbewijscontrole door de conductrice blijkt dat hij met een ongeldig kaartje reist. Hij weigert een geldig kaartje aan te schaffen bij het eerstvolgend station. Daarop vraagt de conductrice hem uit te stappen op station Weidevenne.

Ondersteuning

Ondertussen is ondersteuning ingeroepen van de hoofdconducteur en de machinist. Pas als wordt gezegd dat de politie wordt gebeld stapt de man op om de trein te verlaten. Hij uit daarbij dreigende taal. Ook probeert hij de conductrice te filmen. Dat is niet gewenst en nadat de vrouw wegdraait van de camera, geeft de man haar een trap op de rug. Daarna rent hij weg.

Update 20:00 uur:

De man heeft zich bij de politie gemeld. Volgens de man, die met onze redactie contact opnam, is er sprake van een misverstand. Het is nu aan de politie om de zaak verder te onderzoeken.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Als we een trap in de rug een misverstand gaan noemen is het einde zoek.
    Dit soort lui moet je gewoon een paar maanden in de bak gooien.
    Maar hij zal wel een taalstraf krijgen waarvan de helft voorwaardelijk en mag straks een paar uurtjes vuil oprapen. Belachelijk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,863FansLike
2,541VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
10 ° C
11.2 °
9 °
85 %
4.5kmh
95 %
do
11 °
vr
15 °
za
21 °
zo
18 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.