15.4 C
Purmerend
donderdag 18 juli 2024
Home112Burgerarrestatie van zakkenrolster in Eggert Winkelcentrum

Burgerarrestatie van zakkenrolster in Eggert Winkelcentrum

Purmerend – vanmiddag rond 16:00 uur probeerde een zakkenrolster een Purmerendse te beroven van haar portemonnee in de H&M. De zakkenrolster had reeds de portemonnee in haar bezit. De Purmerendse merkte dit en heeft haar portemonnee uit de handen van de zakkenrolster getrokken. Hierop is de zakkenrolster door een burger aangehouden en is 112 gebeld.

De zakkenrolster gebruikte kledingstukken van de H&M om haar eigen handelen af te schermen. Volgens omstanders was er ook een tweede dame bij betrokken die door het tumult is ontsnapt. De twee dames zijn van Oost-Europese afkomst.

De beveiliging van het Eggert Winkelcentrum en vier man handhaving waren snel ter plaatse. De politie arriveerde even later om de situatie in kaart te brengen.

Ook andere winkeliers gaven aan last te hebben gehad van het tweetal. Ook gaven ze aan dat er mogelijk meer dan twee van deze Oost-Europese dames door de binnenstad liepen, wat duidt op een georganiseerde groep.

De door burgers aangehouden zakkenrolster is overgedragen aan de politie. De Purmerendse heeft een verklaring afgelegd en zal aangifte doen.

Op de kopfoto staat de zakkenrolster met haar rug aan de rechterkant en heeft een witte rugzak.

Foto’s: Regio Purmerend

De beveiliger van het Eggert geeft uitleg aan handhavers wat er gebeurd is.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,557VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.4 ° C
16.7 °
14.4 °
82 %
0.4kmh
95 %
do
24 °
vr
27 °
za
27 °
zo
20 °
ma
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.