5.3 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
HomePurmerendSchaatsliefhebbers opgelet: IJsbaan Purmerend opent vanavond

Schaatsliefhebbers opgelet: IJsbaan Purmerend opent vanavond

Purmerend – Na dagen van spanning en onzekerheid is het eindelijk zover: de ijsbaan van de IJs en Inline-skateclub Purmerend is vanavond geopend voor het publiek. Van 18.00 uur tot 21.30 uur kunnen schaatsers hun hart ophalen op de bevroren baan aan het Trimpad in de Wheermolen.

De ijsmeester heeft vanmorgen de dikte van het ijs gecontroleerd en goed bevonden. Het ijs is tussen de 4,5 cm en 5,5 cm dik, genoeg om veilig op te schaatsen. Overdag is de baan gesloten, omdat de zon en de iets te hoge temperatuur het ijs kunnen aantasten.

Archief dronebeeld: Rob Klaucke

Tarieven

Leden van de vereniging hebben gratis toegang tot de ijsbaan. Niet-leden kunnen kiezen om lid te worden of een kaartje te kopen aan de kassa. Een lidmaatschap kost 15 euro per jaar en geeft recht op gratis schaatsen op ijsdagen. Bovendien steun je daarmee de vereniging en de vrijwilligers die zich inzetten voor het onderhoud en de organisatie van de ijsbaan.

Voor niet-leden gelden de volgende tarieven: jeugd (tot 16 jaar) betaalt 2 euro en volwassenen betalen 3,50 euro. Er is ook een mogelijkheid om schaatsen te huren voor 3 euro per paar.

De IJs en Inline-skateclub Purmerend hoopt op een lange en mooie ijsperiode, waarin veel mensen kunnen genieten van de schaatspret. De vereniging organiseert ook schaatslessen, toertochten en wedstrijden voor jong en oud.

Voor meer informatie kun je terecht op de website: www.ijseninlineskateclub.nl.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,797FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
5.3 ° C
7 °
2.9 °
82 %
4kmh
97 %
wo
9 °
do
8 °
vr
9 °
za
9 °
zo
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.