15.4 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomePurmerendJolanda en Peter uit Purmerend winnen 100.000 euro bij de VriendenLoterij

Jolanda en Peter uit Purmerend winnen 100.000 euro bij de VriendenLoterij

Wat een verrassing voor Jolanda en Peter uit Purmerend! Zij hebben in de trekking van de VriendenLoterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. De gelukkige winnaars werden in Museum Arnhem verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Jamai Loman.

Jolanda en Peter reageren dolblij op het winnen van de prijs. Op de vraag wat ze met de gewonnen geldprijs gaan doen, antwoordt Jolanda: ‘Een nieuwe keuken zou heel fijn zijn. We houden erg van koken en onze huidige keuken is 30 jaar oud.’

Win-win

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook onze kunst en cultuur. Deelnemers spelen bij de VriendenLoterij mee voor wat hen raakt. Zij maken elke maand kans op meer dan tweehonderdduizend prijzen en dragen met minimaal 40% van hun lotprijs bij aan behoud van cultureel erfgoed en het welzijn van mensen. En dat kan kunst zijn, onze geschiedenis en rijke cultuur, of verbondenheid met en zorg voor elkaar, via clubs en verenigingen.

Fotocredits: Jurgen Jacob LodderSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.4 ° C
16.2 °
14.5 °
78 %
5.8kmh
100 %
wo
19 °
do
17 °
vr
17 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.