14.2 C
Purmerend
donderdag 23 mei 2024
Home11232-jarige Purmerender omgekomen bij frontale botsing met vrachtwagen op Afsluitdijk

32-jarige Purmerender omgekomen bij frontale botsing met vrachtwagen op Afsluitdijk

Den Oever – Bij de frontale botsing met een vrachtwagen op de Afsluitdijk gistermiddag is een 32-jarige man uit Purmerend om het leven gekomen. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeurden. De weg was door het ongeluk urenlang afgesloten.

Volgens de ANWB gebeurde het ongeluk op de brug ter hoogte van de Stevinsluizen. Een woordvoerder van de politie sprak gisteren over ‘een akelig ongeval’, waarbij de vrachtwagen iets na 11.00 uur in aanrijding kwam met een personenauto. “De bestuurder is ter plaatse gereanimeerd, maar kwam te overlijden.”

Foto: Inter Visual Studio

Het gaat om een 32-jarige man uit Purmerend. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren. Volgens de politie is wel duidelijk dat de personenauto voor het ongeluk op de verkeerde weghelft terechtkwam. Hoe dat heeft kunnen gebeuren, wordt nog onderzocht.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
14.2 ° C
14.5 °
13.9 °
78 %
4kmh
35 %
do
18 °
vr
18 °
za
19 °
zo
20 °
ma
17 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.