18.8 C
Purmerend
maandag 20 mei 2024
Home112Zware mishandeling met lifehammer

Zware mishandeling met lifehammer

Purmerend – Op maandagavond raakten een 16- en een 17-jarige Purmerender gewond bij een zware mishandeling op het John F. Kennedyplein in Purmerend.

Omstreeks 19.30 uur wilden beide slachtoffers, werkzaam in een supermarkt, winkelwagens verzamelen. Toen zij in de hal naar de winkel kwamen, stond daar een groep van zo’n tien jongeren te roken en vermoedelijk) te blowen. De twee medewerkers stuurden de groep tot twee keer weg, maar die reageerde niet. Toen het 17-jarige slachtoffer een van de jongens uit de groep fysiek naar buiten duwde, ontstond er geduw en getrek. Plotseling werd het 17-jarige slachtoffer in het gezicht geslagen met een life-hammer. Toen zijn 16-jarige collega hem te hulp wilde schieten werd dat slachtoffer met de life-hammer geraakt aan zijn arm. Nadat de slachtoffers om hulp hadden gevraagd, bleek de verdachte te zijn verdwenen.

Inmiddels is uit het onderzoek de identiteit van de verdachte bekend geworden. Het gaat vermoedelijk om een 19-jarige Purmerender.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,551VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
18.8 ° C
20.1 °
16.7 °
76 %
4kmh
17 %
ma
19 °
di
21 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.