112Purmerend

Zware mishandeling met lifehammer

Purmerend – Op maandagavond raakten een 16- en een 17-jarige Purmerender gewond bij een zware mishandeling op het John F. Kennedyplein in Purmerend.

Omstreeks 19.30 uur wilden beide slachtoffers, werkzaam in een supermarkt, winkelwagens verzamelen. Toen zij in de hal naar de winkel kwamen, stond daar een groep van zo’n tien jongeren te roken en vermoedelijk) te blowen. De twee medewerkers stuurden de groep tot twee keer weg, maar die reageerde niet. Toen het 17-jarige slachtoffer een van de jongens uit de groep fysiek naar buiten duwde, ontstond er geduw en getrek. Plotseling werd het 17-jarige slachtoffer in het gezicht geslagen met een life-hammer. Toen zijn 16-jarige collega hem te hulp wilde schieten werd dat slachtoffer met de life-hammer geraakt aan zijn arm. Nadat de slachtoffers om hulp hadden gevraagd, bleek de verdachte te zijn verdwenen.

Inmiddels is uit het onderzoek de identiteit van de verdachte bekend geworden. Het gaat vermoedelijk om een 19-jarige Purmerender.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.