21.7 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
HomeGemeenteOfficiële eerste paal villaplan VillaHove in Weidevenne

Officiële eerste paal villaplan VillaHove in Weidevenne

Wethouder Krieger zal op maandag 14 maart 2016 om 16.00 uur de officiële paal slaan voor het villaplan VillaHove. Dit nieuwbouwplan aan de straat Ardennen bestaat uit 18 royale individuele villa’s in twee typen. VillaHove is een ontwikkeling van Baas & Groen Projecten BV gevestigd in Capelle aan den IJssel en Purmerend.

Aantrekkelijke ligging

VillaHove is aan de Ardennen in Weidevenne aantrekkelijk gesitueerd in een ruim opgezette omgeving met vrijstaande woningen omzoomd door water en groen. Over de nieuwe Melkwegbrug is het gezellige en complete centrum van Purmerend lopend in enkele minuten te bereiken. Het plan VillaHove kent twee woningtypen te weten haaks, respectievelijk evenwijdig aan de straat georiënteerd. Hierdoor ontstaan twee aantrekkelijke verschillende woonplattegronden en tuinoriëntaties.

VillaHove

VillaHove heeft een frisse eigentijdse architectuur in verschillende kleuren metselwerk, keramische dakpannen en onderhoudsvrije gevelmaterialen. In basis is een woning in VillaHove al zeer royaal en compleet. De villa’s kunnen daarnaast worden aangepast aan vele persoonlijke woonwensen en gezinssituaties, bijvoorbeeld een garage, uitbreiding woonkamer, een slaap- en badkamer op de begane grond en verschillende indelingsvarianten van de verdieping, maar ook tegels en sanitair. De woningen van VillaHove voldoen daarnaast aan alle actuele kwaliteitseisen met betrekking tot materiaalgebruik, duurzaamheid, energieprestatie, toegankelijkheid en veiligheid. Alle villa’s hebben standaard vloerverwarming op de begane grond en een parkeerplaats op eigen terrein.

Alleen modelwoning nog te koop

De verkoop van het plan VillaHove door de makelaars Teunisse en Hoekstra en van Eck heeft plaatsgevonden in de door Baas & Groen vooraf gerealiseerde en compleet ingerichte modelwoning Ardennen 28. Belangstellenden kochten geen woning alleen vanuit een brochure, hier kon daadwerkelijk zelf door de woning worden gelopen en de indeling en royale ruimte worden ervaren. Na de grote belangstelling tijdens de startmanifestatie is de verkoop voortvarend verlopen, op dit moment is alleen de modelwoning nog te koop!

Bouw gestart

De bouw van de villa’s wordt uitgevoerd door het vooraanstaande en gecertificeerde bouwbedrijf KBK-bouw uit Volendam. Op de bouw van de woningen is de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling (2010 Woningborg) van toepassing.

ZOA

Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis zal er op 14 maart een cheque worden overhandigt aan ZOA, een non-profitorganisatie die structureel wordt gesteund door Baas & Groen.

ZOA ondersteunt mensen die lijden als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp, door hen te helpen hun bestaan opnieuw op te bouwen. Met het geld dat door Baas & Groen wordt geschonken kan ZOA 3 huizen realiseren voor kwetsbare vrouwen in Burundi.

Persbericht van Baas en Groen projectenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
21.7 ° C
23.4 °
20 °
67 %
1.3kmh
6 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.