GemeentePurmerend

Officiële eerste paal villaplan VillaHove in Weidevenne

Wethouder Krieger zal op maandag 14 maart 2016 om 16.00 uur de officiële paal slaan voor het villaplan VillaHove. Dit nieuwbouwplan aan de straat Ardennen bestaat uit 18 royale individuele villa’s in twee typen. VillaHove is een ontwikkeling van Baas & Groen Projecten BV gevestigd in Capelle aan den IJssel en Purmerend.

Aantrekkelijke ligging

VillaHove is aan de Ardennen in Weidevenne aantrekkelijk gesitueerd in een ruim opgezette omgeving met vrijstaande woningen omzoomd door water en groen. Over de nieuwe Melkwegbrug is het gezellige en complete centrum van Purmerend lopend in enkele minuten te bereiken. Het plan VillaHove kent twee woningtypen te weten haaks, respectievelijk evenwijdig aan de straat georiënteerd. Hierdoor ontstaan twee aantrekkelijke verschillende woonplattegronden en tuinoriëntaties.

VillaHove

VillaHove heeft een frisse eigentijdse architectuur in verschillende kleuren metselwerk, keramische dakpannen en onderhoudsvrije gevelmaterialen. In basis is een woning in VillaHove al zeer royaal en compleet. De villa’s kunnen daarnaast worden aangepast aan vele persoonlijke woonwensen en gezinssituaties, bijvoorbeeld een garage, uitbreiding woonkamer, een slaap- en badkamer op de begane grond en verschillende indelingsvarianten van de verdieping, maar ook tegels en sanitair. De woningen van VillaHove voldoen daarnaast aan alle actuele kwaliteitseisen met betrekking tot materiaalgebruik, duurzaamheid, energieprestatie, toegankelijkheid en veiligheid. Alle villa’s hebben standaard vloerverwarming op de begane grond en een parkeerplaats op eigen terrein.

Alleen modelwoning nog te koop

De verkoop van het plan VillaHove door de makelaars Teunisse en Hoekstra en van Eck heeft plaatsgevonden in de door Baas & Groen vooraf gerealiseerde en compleet ingerichte modelwoning Ardennen 28. Belangstellenden kochten geen woning alleen vanuit een brochure, hier kon daadwerkelijk zelf door de woning worden gelopen en de indeling en royale ruimte worden ervaren. Na de grote belangstelling tijdens de startmanifestatie is de verkoop voortvarend verlopen, op dit moment is alleen de modelwoning nog te koop!

Bouw gestart

De bouw van de villa’s wordt uitgevoerd door het vooraanstaande en gecertificeerde bouwbedrijf KBK-bouw uit Volendam. Op de bouw van de woningen is de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling (2010 Woningborg) van toepassing.

ZOA

Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis zal er op 14 maart een cheque worden overhandigt aan ZOA, een non-profitorganisatie die structureel wordt gesteund door Baas & Groen.

ZOA ondersteunt mensen die lijden als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp, door hen te helpen hun bestaan opnieuw op te bouwen. Met het geld dat door Baas & Groen wordt geschonken kan ZOA 3 huizen realiseren voor kwetsbare vrouwen in Burundi.

Persbericht van Baas en Groen projecten

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.