Maandelijkse zure bom voor een Purmerendse Politicus

De initiatiefnemers zijn trouwe volgers van de Purmerendse politiek en de raads- en commissievergaderingen en het viel ze op dat de leden van het College en de raad soms zo zuur op elkaar kunnen reageren. Maar ook op social media gaat het volgens de initiatiefnemers er soms behoorlijk zuur aan toe.

Komt dit Purmerend ten goede? Moeten de Purmerenders de kans krijgen hier wat van te vinden? Moeten we de Purmerendse politiek de kans geven hier wat aan te doen? Ja! Vandaar het idee om een Zure Bom nominatie te gaan uitdelen.

Doel is om minimaal eens per maand iemand uit de Purmerendse politiek tot Zure Bom van de Maand te benoemen. Zure reacties? Negatief gedoe? Nominatie!

De initiatiefnemers geven aan dat er niet beoordeeld wordt op inhoud maar op uitspraken, gedragingen in de raadzaal tijdens commissievergaderingen en raadsvergaderingen en gedrag op sociale media, krant en radio/tv.

Volgens de initiatiefnemers zijn tips meer dan welkom!

U vindt dit initiatief op twitter en Facebook.

 

 

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*