PolitiekPurmerend

Maandelijkse zure bom voor een Purmerendse Politicus

De initiatiefnemers zijn trouwe volgers van de Purmerendse politiek en de raads- en commissievergaderingen en het viel ze op dat de leden van het College en de raad soms zo zuur op elkaar kunnen reageren. Maar ook op social media gaat het volgens de initiatiefnemers er soms behoorlijk zuur aan toe.

Komt dit Purmerend ten goede? Moeten de Purmerenders de kans krijgen hier wat van te vinden? Moeten we de Purmerendse politiek de kans geven hier wat aan te doen? Ja! Vandaar het idee om een Zure Bom nominatie te gaan uitdelen.

Doel is om minimaal eens per maand iemand uit de Purmerendse politiek tot Zure Bom van de Maand te benoemen. Zure reacties? Negatief gedoe? Nominatie!

De initiatiefnemers geven aan dat er niet beoordeeld wordt op inhoud maar op uitspraken, gedragingen in de raadzaal tijdens commissievergaderingen en raadsvergaderingen en gedrag op sociale media, krant en radio/tv.

Volgens de initiatiefnemers zijn tips meer dan welkom!

U vindt dit initiatief op twitter en Facebook.

 

 

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.