10.7 C
Purmerend
dinsdag 30 mei 2023
HomePolitiekNominaties Zure Bom Purmerend Maart bekend

Nominaties Zure Bom Purmerend Maart bekend

Purmerend – De nominaties voor de maandelijkse Zure Bom zijn door de initiatiefnemers bekend gemaakt. De initiatiefnemers zijn trouwe volgers van de Purmerendse politiek en de raads- en commissievergaderingen en het viel ze op dat de leden van het College en de raad soms zo zuur op elkaar kunnen reageren. Maar ook op social media gaat het volgens de initiatiefnemers er soms behoorlijk zuur aan toe. Vandaar de maandelijkse Zure Bom.

De genomineerden zijn wethouder Krieger die op nationale boomfeestdag bekend maakte dat het college het 17ha grote Beusebos (8000 bomen) in de kom A7 wil kappen voor een minimaal 50 meter hoog hotel en congrescentrum en om raadslid Jan Peter Dompeling wegens een zeer merkwaardige omdenker. Morgen op 24 maart wordt tijdens de raadsvergadering de winnaar bekend gemaakt. U vindt dit initiatief op Twitter en Facebook.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,258FansLike
2,236VolgersVolg
1,588VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
10.7 ° C
11.7 °
9.4 °
81 %
2.7kmh
19 %
di
13 °
wo
19 °
do
15 °
vr
15 °
za
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.