PolitiekPurmerend

Nominaties Zure Bom Purmerend Maart bekend

Purmerend – De nominaties voor de maandelijkse Zure Bom zijn door de initiatiefnemers bekend gemaakt. De initiatiefnemers zijn trouwe volgers van de Purmerendse politiek en de raads- en commissievergaderingen en het viel ze op dat de leden van het College en de raad soms zo zuur op elkaar kunnen reageren. Maar ook op social media gaat het volgens de initiatiefnemers er soms behoorlijk zuur aan toe. Vandaar de maandelijkse Zure Bom.

De genomineerden zijn wethouder Krieger die op nationale boomfeestdag bekend maakte dat het college het 17ha grote Beusebos (8000 bomen) in de kom A7 wil kappen voor een minimaal 50 meter hoog hotel en congrescentrum en om raadslid Jan Peter Dompeling wegens een zeer merkwaardige omdenker. Morgen op 24 maart wordt tijdens de raadsvergadering de winnaar bekend gemaakt. U vindt dit initiatief op Twitter en Facebook.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.