19.2 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
Home* TheaterTheaterseizoen 2016/2017 de Purmaryn online

Theaterseizoen 2016/2017 de Purmaryn online

Het nieuwe theaterseizoen voor het jaar 2016 – 2017 van Theater de Purmaryn staat vanaf nu online op www.depurmaryn.nl. Cabaret, toneel, theaterconcerten, dans, kindervoorstellingen, musical & show: het nieuwe seizoen staat boordevol verrassende en prikkelende voorstellingen.

Iedereen die de afgelopen 3 jaar het theater heeft bezocht, krijgt de brochure vanaf 6 mei thuisgestuurd. Vanaf die datum kan het ook worden opgehaald in het theater. De voorverkoop begint op zaterdag 21 mei.

Een greep uit de voorstellingen Wat kan er verwacht worden in het nieuwe seizoen?

Een nieuw swingend concert van Big, Black & Beautiful, prachtige nummers van Frank Boeijen en Het Beste van Van Dik Hout. De 3JS zingen dit jaar geen eigen repertoire, maar het legendarische album The Joshua Tree van U2.

De ‘muppet’musical Watskeburt?!: een crazy theatertrip met de mannen van De Jeugd van Tegenwoordig. A Chorus Line komt terug naar de Nederlandse theaters en nieuwe theatershows van Karin Bloemen en Tineke Schouten. Ook genoeg keuze voor jongeren, met Razend gebaseerd op het boek van Carry Slee en Vals van Mel Wallis de Vries.

Prijswinnend cabaretier Wim Helsen komt met zijn vijfde voorstelling en Sanne Wallis de Vries heeft er #zinin!. Richard Groenendijk brengt een winterse cabaretshow en daarnaast komt er ook veel nieuw talent.

Na de succesvolle film nu voor het eerst op het toneel: Intouchables. Het waargebeurde verhaal over de vriendschap tussen een miljonair en een ex- gedetineerde. Winterbloemen is een aangrijpend stuk over onvervulde verlangens met een ijzersterkte cast, waaronder Susan Visser en Anneke Blok.

Moderne dans van het jubilerende Conny Janssen Danst en de absolute wereldtop van breakdancers komt langs, The Ruggeds. En met Isabelle Beernaert’s Unforgettable waan je je in het swingende New York van de vorige eeuw.

Uiteraard ook weer vele leuke kindervoorstellingen. Zoals een geweldig ruimteavontuur van André het Astronautje, naar het boek van André Kuipers. Peppa Pig voor de allerkleinsten en een theatervoorstelling van Dummie de Mummie.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Vorig artikel
Volgend artikel
Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
19.2 ° C
20 °
18.3 °
77 %
3.6kmh
100 %
di
20 °
wo
21 °
do
23 °
vr
18 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.