6.8 C
Purmerend
zaterdag 27 april 2024
Home112Auto botst op kipkar op N247 in Broek in Waterland: veel schade,...

Auto botst op kipkar op N247 in Broek in Waterland: veel schade, geen gewonden

Broek in Waterland – Bij een ongeluk op de N247 zijn vanmiddag een auto en een kipkar beschadigd geraakt. Ter hoogte van Broek in Waterland botste een automobilist op de aanhangwagen van een tegemoetkomende marktkoopman uit Nijkerk.

Ook de aanhangwagen heeft schade, vertelt de vrouw van de marktkoopman telefonisch aan mediapartner NH. “Maar we kunnen nog rijden, we rijden nu naar huis”, vertelt ze.

Volgens de vrouw kwam de tegenligger ‘langzaam over de streep’. “Hij miste de bus, maar raakte de aanhangwagen.” De politie kan die lezing niet bevestigen. 

De betrokken auto moet worden weggesleept, maar het lijkt erop dat de bestuurder geen ernstige verwondingen aan de klap heeft overgehouden. Volgens de vrouw van de marktkoopman was de man aanspreekbaar en is hij meegegaan met de ambulance. “Maar hij leek niet zwaargewond.” 

De botsing leidt tot veel vertraging op de provinciale weg. De weg was enige tijd afgesloten, maar inmiddels weer open. Ook de file is opgelost

Foto’s: Inter Visual Studio



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,909FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.8 ° C
8.9 °
5 °
80 %
0.9kmh
94 %
za
15 °
zo
15 °
ma
16 °
di
19 °
wo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.