GemeentePurmerend

Storing Melkwegbrug verholpen

Purmerend – Vandaag is de storing aan de Melkwegbrug verholpen. Na ongeveer 5 dagen problemen is de brug weer in werking en functioneert deze weer naar behoren.

Rond 13:00 waren de monteurs nog bezig met een vlonder onder de brug. Er werd aan de techniek gewerkt om de blijvende problemen te verhelpen. De brug was wel gewoon open voor fietsers.

Omstreeks 14:30 waren de problemen verholpen en was de brug weer gereed voor veilig gebruik.

MelkwegbrugVoor aankomende week stond er al een grote onderhoudsbeurt gepland maar deze is in verband met de kermis een week opgeschoven. Naar verwachting zal het onderhoud ongeveer 4 dagen duren. Tijdens het onderhoud is de Melkwegbrug gewoon open, het kan wel zijn dat deze op bepaalde momenten kort gesloten is. Na de onderhoudsbeurt kan de brug hopelijk weer voor een jaar zonder storingen draaien.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.