24.7 C
Purmerend
zaterdag 10 juni 2023
HomePurmerendMelkwegbrug dinsdagochtend gesloten voor fietsers

Melkwegbrug dinsdagochtend gesloten voor fietsers

Purmerend – Dinsdag 31 mei tussen 9.00 en 12.00 uur is de Melkwegbrug afgesloten voor fietsers en voetgangers (met uitzondering van de boog). De afsluiting is nodig vanwege het plaatsen van een nieuwe sensor.

Omleiding en pendelbus voor mindervaliden

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden omrijden via de Jan Blankenbrug bij de Gorslaan/Jaagweg of via de Wolgalaan, Neckerstraat en Sluisbrug. Voor mindervaliden zetten we pendelbussen in naar de overkant van het kanaal.

Storingen

De afgelopen tijd waren er een aantal storingen aan de Melkwegbrug. Deze storingen hebben te maken met de sensor die aan moet geven dat de brug in de juiste positie staat waardoor de brugdelen worden vergrendeld. Dit gebeurt nadat de brug open is geweest vanwege de scheepvaart. Zolang de brug niet is vergrendeld, gaan de slagbomen vanwege de veiligheid ook niet omhoog.

Foto: Haico Kats


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,327FansLike
2,236VolgersVolg
1,594VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
24.7 ° C
27.9 °
23.3 °
62 %
1.8kmh
12 %
za
25 °
zo
26 °
ma
25 °
di
24 °
wo
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.