Purmerend

Melkwegbrug dinsdagochtend gesloten voor fietsers

Purmerend – Dinsdag 31 mei tussen 9.00 en 12.00 uur is de Melkwegbrug afgesloten voor fietsers en voetgangers (met uitzondering van de boog). De afsluiting is nodig vanwege het plaatsen van een nieuwe sensor.

Omleiding en pendelbus voor mindervaliden

Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden omrijden via de Jan Blankenbrug bij de Gorslaan/Jaagweg of via de Wolgalaan, Neckerstraat en Sluisbrug. Voor mindervaliden zetten we pendelbussen in naar de overkant van het kanaal.

Storingen

De afgelopen tijd waren er een aantal storingen aan de Melkwegbrug. Deze storingen hebben te maken met de sensor die aan moet geven dat de brug in de juiste positie staat waardoor de brugdelen worden vergrendeld. Dit gebeurt nadat de brug open is geweest vanwege de scheepvaart. Zolang de brug niet is vergrendeld, gaan de slagbomen vanwege de veiligheid ook niet omhoog.

Foto: Haico Kats


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.