* RecreatiePurmerendSport

Softbal: Flying Petrels – Thamen (Beeldverslag)

Purmerend – Vanavond namen de dames 2 van Flying Petrels het op tegen de dames 3 van Thamen uit Uithoorn. De winst was voor de dames van Flying Petrels, eindstand: 15-9.

In de 3de inning stond Flying Petrels met 7 – 3 voor doordat iedereen goed had geslagen. In de inning erna kwam Thamen terug naar 7- 7 waardoor het spannend werd. Door goede slagbeurten van Kristy Esser en Rosa Slagt maakte Flying Petrels 5 punten in de gelijkmatige slagbeurt, stand: 12 – 7. In de 5e inning hield Flying Petrels het goed dicht waardoor Thamen maar 2 punten kon scoren. Coach Gregory Sonderman gaf aan tevreden te zijn over dit resultaat.

Wilt u meer informatie over deze sport kijk dan op www.flyingpetrels.nl.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.