* RecreatiePurmerendSport

Softbal: Flying Petrels – Thamen (Beeldverslag)

Purmerend – Vanavond namen de dames 2 van Flying Petrels het op tegen de dames 3 van Thamen uit Uithoorn. De winst was voor de dames van Flying Petrels, eindstand: 15-9.

In de 3de inning stond Flying Petrels met 7 – 3 voor doordat iedereen goed had geslagen. In de inning erna kwam Thamen terug naar 7- 7 waardoor het spannend werd. Door goede slagbeurten van Kristy Esser en Rosa Slagt maakte Flying Petrels 5 punten in de gelijkmatige slagbeurt, stand: 12 – 7. In de 5e inning hield Flying Petrels het goed dicht waardoor Thamen maar 2 punten kon scoren. Coach Gregory Sonderman gaf aan tevreden te zijn over dit resultaat.

Wilt u meer informatie over deze sport kijk dan op www.flyingpetrels.nl.


Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.