PurmerendSport

Softbal: Flying Petrels – BSM (Beeldverslag)

Purmerend – Vanavond namen de dames 2 van Flying Petrels het op tegen de dames 1 van BSM uit Bennebroek. De winst was voor de dames van BSM, eindstand: 4 – 14.

Coach Gregory Sonderman vertelt,

“Het was een goede wedstrijd ondanks de stand. Doordat er op het juiste moment door de tegenpartij werd geslagen kwamen er veel punten binnen. Mede door wat foutjes van het veld kwamen al die punten binnen. As maandag moeten we weer tegen ze spelen. Hopelijk zijn we dan wat meer gefocust zodat we die foutjes niet maken. Aan slag sloegen we de bal ook iets te veel omhoog zodat de tegenstander makkelijk de bal kon vangen en er weer snel 3 nullen werden gemaakt. Al met al veel om te verbeteren.”

Foto’s: Rob Klaucke.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.