* Wormer112

Voordeur in brand Wormer

Wormer – In de nacht van maandag op dinsdag stond de voordeur van een woning aan het Wezenland in de brand. Er wordt uitgegaan van brandstichting.

De bewoner ging rond 00:15 uur naar beneden en zag toen dat de voordeur in de brand stond. De bewoners zijn uiteindelijk via een raam op de bovenverdieping naar buiten gegaan. Voor de zekerheid zijn zij voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie roept getuigen op die afgelopen nacht iets opvallends hebben gezien dat te maken kan hebben met deze brand. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.