23.3 C
Purmerend
zaterdag 13 augustus 2022

Home* Nazomer FeestweekStandwerkers concours warenmarkt

Standwerkers concours warenmarkt

Purmerend – Vorig jaar kon dit festijn geen doorgang vinden, maar dit jaar is het gelukt om het standwerkersconcours in ere te herstellen. Een feestweek zonder markt is geen feestweek en een markt zonder standwerkers is geen markt. Tijdens de dinsdagse warenmarkt streden standwerkers om de felbegeerde Marktstadbokaal.

Een vlotte babbel is niet genoeg…. Het gaat om koopmansgeest, overtuigingskracht, verbaal geweld, de kunst van het verleiden en natuurlijk vooral om de verkoopresultaten. Een tiental standwerkers ging de strijd aan en een deskundige jury zal bepalen welke standwerker zich een jaar lang de “Kampioen van Purmerend” mag noemen. De uitslag is om 13:30 uur.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,097FansLike
2,236VolgersVolg
1,506VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
23.3 ° C
25 °
21.1 °
66 %
2.9kmh
0 %
zo
30 °
ma
25 °
di
26 °
wo
19 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.