14.1 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomeEvenementVoorbereidingen Kerst in het Park in volle gang

Voorbereidingen Kerst in het Park in volle gang

Purmerend – De voorbereidingen voor Kerst in het Park in het Leeghwaterpark voor a.s. weekend zijn in volle gang. De attracties en kramen worden neergezet en een hoop vrijwilligers zijn aanwezig om hand en span diensten te verrichten. 

Kerst in het Park is gratis te bezoeken. Mooier, beter, uitgebreider dan vorig jaar en de organisatie doet zijn uiterste best om het weer tot een succes te maken. Uiteraard komt de sfeer weer terug in het park met zijn vele, al dan niet gekleurde, lichtjes, de tientallen kerstbomen en het stro over het hele park. De schaatsbaan komt weer en daarnaast nog vele andere leuke attracties en sneeuwkanonnen.

De kerstmarkt is met de huidige aanmeldingen al groter dan vorig jaar en ook zal het Spurd terrein nu volledig benut worden, dit was vorig jaar maar deels gebruikt. Er komt een horeca-plein waar u van warme chocomel, gluhwein en vele andere dorstlessende drankjes kunt genieten. Daarnaast vele (internationale) eettentjes waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en natuurlijk de kerstsfeer. Spurd bied u ook dit jaar weer een vuurwerkshow aan op de zondagavond, maar ook op de vrijdag en zaterdagavond gaat de organisatie iets leuks doen voor de bezoekers.

Meer informatie op: http://www.kerstinhetpark.nl

Foto’s: Rob KlauckeSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.1 ° C
15 °
12.9 °
78 %
4kmh
93 %
zo
20 °
ma
22 °
di
20 °
wo
22 °
do
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.