EvenementPurmerend

Voorbereidingen Kerst in het Park in volle gang

Purmerend – De voorbereidingen voor Kerst in het Park in het Leeghwaterpark voor a.s. weekend zijn in volle gang. De attracties en kramen worden neergezet en een hoop vrijwilligers zijn aanwezig om hand en span diensten te verrichten. 

Kerst in het Park is gratis te bezoeken. Mooier, beter, uitgebreider dan vorig jaar en de organisatie doet zijn uiterste best om het weer tot een succes te maken. Uiteraard komt de sfeer weer terug in het park met zijn vele, al dan niet gekleurde, lichtjes, de tientallen kerstbomen en het stro over het hele park. De schaatsbaan komt weer en daarnaast nog vele andere leuke attracties en sneeuwkanonnen.

De kerstmarkt is met de huidige aanmeldingen al groter dan vorig jaar en ook zal het Spurd terrein nu volledig benut worden, dit was vorig jaar maar deels gebruikt. Er komt een horeca-plein waar u van warme chocomel, gluhwein en vele andere dorstlessende drankjes kunt genieten. Daarnaast vele (internationale) eettentjes waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en natuurlijk de kerstsfeer. Spurd bied u ook dit jaar weer een vuurwerkshow aan op de zondagavond, maar ook op de vrijdag en zaterdagavond gaat de organisatie iets leuks doen voor de bezoekers.

Meer informatie op: http://www.kerstinhetpark.nl

Foto’s: Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.