112Purmerend

Onderzoek naar aanrijding in Purmerend

Purmerend – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van een aanrijding die zaterdagavond plaatsvond in Purmerend, waarbij een jongen gewond raakte.

De assistentie van de politie werd zaterdagavond ingeroepen, nadat een automobilist op een fietser zou zijn ingereden op de Nijlstraat. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor, zonder zijn identiteit kenbaar te maken en zonder zich te bekommeren om een jongen die hierbij gewond was geraakt. Kort na de aanrijding meldde de automobilist zich alsnog op de locatie van de aanrijding, waarna hij door de politie werd aangehouden.

De jongen liep hierbij een beenletsel op en is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de automobilist, een 52-jarige man uit Purmerend aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar wat zich precies heeft afgespeeld zaterdagavond in de Nijlstraat. Er is buurtonderzoek gehouden en meerdere getuigen zijn gehoord.

Bent u getuige geweest van de aanrijding op de Nijlstraat zaterdagavond en heeft u uw informatie hierover nog niet gedeeld met de politie? Belt u dan s.v.p. met de politie in Purmerend via tel.nr. 0900-8844.

 


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.