Buurtsoap De Wasserette nu ook online te bekijken

Bekijk hier de eerste aflevering!

Purmerend – De eerste aflevering van Buurtsoap De Wasserette was een groot succes. “Iedereen kwam met een brede grijns uit de voorstelling”, aldus Henk Zevering van Theater de Verbeelding.

Ter ere van haar 25-jarig jubileum haalde het theater Het Volksoperahuis naar Purmerend. Deze zesdelige serie over het wel en wee van de Weidevenne en omgeving, live voor publiek gespeeld in Grand Café Heel Europa, vervolgt elke maandagavond. Ook talenten uit Purmerend spelen wekelijks een rol. In de eerste aflevering was onder andere burgemeester Don Bijl te zien. Het intermezzo werd verzorgd door het harptrio Arpa Chaira van muziekschool Waterland.

Bent u benieuwd geworden? Gelukkig is er De Wasserette gemist: de donderdag na iedere uitzending wordt “de herhaling” op de website van Theater de Verbeelding geplaatst. Vanaf donderdag 23 februari is hier dus de eerste aflevering te bekijken. De video is ook direct onder dit bericht te zien.

Buurtsoap De Wasserette speelt nog op de komende 5 maandagen: 27 feb, 6 maart, 13 maart, 20 maart, 27 maart vanaf 20:30 uur in Grand Café Heel Europa. Alle voorstellingen zijn helemaal uitverkocht.

Foto’s: Fred Smalhout

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*