* Theater* UitgaanCultuurPurmerend

Buurtsoap De Wasserette nu ook online te bekijken

Purmerend – De eerste aflevering van Buurtsoap De Wasserette was een groot succes. “Iedereen kwam met een brede grijns uit de voorstelling”, aldus Henk Zevering van Theater de Verbeelding.

Ter ere van haar 25-jarig jubileum haalde het theater Het Volksoperahuis naar Purmerend. Deze zesdelige serie over het wel en wee van de Weidevenne en omgeving, live voor publiek gespeeld in Grand Café Heel Europa, vervolgt elke maandagavond. Ook talenten uit Purmerend spelen wekelijks een rol. In de eerste aflevering was onder andere burgemeester Don Bijl te zien. Het intermezzo werd verzorgd door het harptrio Arpa Chaira van muziekschool Waterland.

Bent u benieuwd geworden? Gelukkig is er De Wasserette gemist: de donderdag na iedere uitzending wordt “de herhaling” op de website van Theater de Verbeelding geplaatst. Vanaf donderdag 23 februari is hier dus de eerste aflevering te bekijken. De video is ook direct onder dit bericht te zien.

Buurtsoap De Wasserette speelt nog op de komende 5 maandagen: 27 feb, 6 maart, 13 maart, 20 maart, 27 maart vanaf 20:30 uur in Grand Café Heel Europa. Alle voorstellingen zijn helemaal uitverkocht.

Foto’s: Fred Smalhout


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.