19.2 C
Purmerend
woensdag 17 juli 2024
Home112Aanhouding na beroving

Aanhouding na beroving

Purmerend – Zondagmiddag, 26 februari 2017, is een vrouw beroofd van haar tas aan het Gildeplein.

Het slachtoffer had boodschappen gedaan toen zij rond 13.45 uur naar haar fiets liep. Zij deed haar boodschappen in de fietstassen en hing haar handtas even aan het stuur. De vrouw werd aangesproken door een man, waarna een andere man haar tas wegnam. Het tweetal rende er vervolgens vandoor. Een aantal getuigen renden achter de dief met de tas aan en wisten hem aan te houden. De 63-jarige man is overgedragen aan de politie en ingesloten. De man die de vrouw aansprak wist te ontkomen.

Het 76-jarige slachtoffer heeft haar tas inmiddels weer terug.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
19.2 ° C
20 °
17.8 °
70 %
0.9kmh
100 %
wo
21 °
do
24 °
vr
26 °
za
29 °
zo
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.