3.4 C
Purmerend
dinsdag 28 november 2023
Home112Purmerender plundert bankrekeningen: eis OM 3 jaar

Purmerender plundert bankrekeningen: eis OM 3 jaar

Rotterdam – Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag bij de rechtbank Rotterdam een gevangenisstraf van 3 jaar geëist tegen een 23-jarige man uit Purmerend die malware op maat ontwikkelde om bankrekeningen te plunderen. Tegen de man was aangifte gedaan door verschillende banken.

Hij brak tevens in op de accounts van klanten van verzekeringsmaatschappijen en online warenhuis. Ook stond hij terecht vanwege betrokkenheid bij de diefstal van 14.000 euro van het Voedselloket Almere in november 2013.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,733FansLike
2,520VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
3.4 ° C
4.4 °
1.7 °
75 %
3.1kmh
81 %
di
4 °
wo
5 °
do
4 °
vr
3 °
za
3 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.