14.4 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
Home112Man aangehouden voor Wet wapens en munitie

Man aangehouden voor Wet wapens en munitie

Purmerend – Donderdagavond werd een 34-jarige man in zijn woning aan het Caveljéplein door het Arrestatieteam van de politie aangehouden. Het AT werd ingezet omdat de man mogelijk vuurwapengevaarlijk zou zijn.

Na verschillende meldingen dat de man een vuurwapen in zijn huis zou hebben, besloot de politie, na toestemming van de Officier van Justitie, de man aan te houden en de woning te doorzoeken. In de woning werd uiteindelijk softdrugs en munitie aangetroffen. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De softdrugs en munitie zijn in beslag genomen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
matige regen
14.4 ° C
15.1 °
13.9 °
83 %
2.2kmh
100 %
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °
zo
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.