112Purmerend

Man aangehouden voor Wet wapens en munitie

Purmerend – Donderdagavond werd een 34-jarige man in zijn woning aan het Caveljéplein door het Arrestatieteam van de politie aangehouden. Het AT werd ingezet omdat de man mogelijk vuurwapengevaarlijk zou zijn.

Na verschillende meldingen dat de man een vuurwapen in zijn huis zou hebben, besloot de politie, na toestemming van de Officier van Justitie, de man aan te houden en de woning te doorzoeken. In de woning werd uiteindelijk softdrugs en munitie aangetroffen. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De softdrugs en munitie zijn in beslag genomen.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.