Band Amy Winehouse in P3

Purmerend – Op 15 oktober 2017 staat Forever Amy op het podium van P3 in Purmerend. De muzikale omlijsting van de avond wordt verzorgd door de Clip Club. Forever Amy wordt gevormd door de originele bandleden van Amy Winehouse en het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. 

Forever Amy “viert de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse”, zo zeggen de artiesten zelf. Alba Plana’s vertolking van Winehouse is zo authentiek dat je met je ogen dicht Amy op het podium kunt horen.

Kaarten voor het optreden zijn te krijgen via de website van P3.

 

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*